Families aan het woord:

Klik hier voor de video's

Areen is fantastisch! Met heel veel respect en een warme uitstraling. Je voelt je gehoord en ze denkt goed mee.
Familie W. uit Noordwijkerhout
Hartelijk dank aan mevrouw A. van der Plas voor haar liefdevolle zorg en aandacht die wij mochten ervaren.
Familie K. uit Noordwijk
We zijn goed geholpen in deze verdrietige periode en hebben de dienstverlening als zeer goed ervaren.
Familie L. uit Amsterdam
Uitstekende balans tussen zakelijk en persoonlijk. Zeer professionele benadering en - in relatie tot het verdrietig gebeuren rondom het overlijden - zeer prettig in omgang en organisatie.
Familie V. uit Noordwijk
Betrokken en oog voor de persoon vertrouwd. Veilig, zakelijk én zacht in een persoon verenigd.
Familie G. uit Noordwijk
Zeer tevreden over de goede zorgen van mijn vader. Zij was zeer betrokken.
Familie N. uit Katwijk
Betrokken, met gevoel voor de situatie. Flexibel maar ook nauwgezet en toch snel. Op de achtergrond waar het kon, op de voorgrond waar het moest.
Familie R. uit Noordwijk
We zijn op een ontspannen manier door dit emotionele proces geholpen. Zonder enige druk te voelen zijn wij correct geadviseerd bij het tijdig maken van noodzakelijke beslissingen. Areen stond altijd voor ons klaar en heeft op een juiste wijze contact met ons gehouden, ook na de crematie zelfs. Een uitvaartondernemer die ontzorgt in moeilijke tijden op een manier zoals jij dat wenst. Wij hebben het contact als buitengewoon plezierig ervaren.
Familie de R. uit Katwijk
Areen heeft vanaf het begin meegedacht met de invulling van de uitvaart, waarvan we zelf de hoofdlijnen al in gedachten hadden. We waren in de gelegenheid dat we in het afscheidshuis op onze manier de voorbereidingen konden treffen en daar afscheid konden nemen. Met het samenzijn in het Afscheidshuis zelf hebben we als familie goed kunnen afsluiten. Met een glimlach kunnen we nu dagelijks langs het huisje rijden.
Familie M. uit Noordwijk
Toen mij man ziek was hebben wij Areen van der Plas van Barbara uitvaartbegeleiding gebeld om de begrafenis te bespreken. Omdat het toen hard achteruit ging kwam zij daags na ons telefoontje op zondag bij ons langs. De dag daarna was mijn man al overleden. Ontzettend fijn dat hij nog heeft kunnen aangeven wat zijn wensen waren. Areen dacht goed mee en betrok ook onze kinderen erin. Heel knap hoe ze dat deed. De week tot de begrafenis zijn wij ontzettend goed en liefdevol door haar begeleid. Alles op een respectvolle en waardige manier. De rouwdienst heeft zij zelf geleid. Dat wilde mijn man graag. Het was zo'n mooie dienst. Ik krijg tot op de dag van vandaag nog complimenten over de rouwdienst. Het was mooi, waardig en persoonlijk. Met respect voor de overledene en de nabestaanden. Ook nu nog neemt Areen regelmatig contact met mij op. Hoe het met ons gaat. Ik kan mij geen betere uitvaartbegeleidster wensen. Dankjewel Areen.
Familie v.d. P. uit Katwijk
Areen van der Plas heeft ons vanaf het eerste contact bijgestaan. Ze geeft zeer goede adviezen en probeert ons op alle manieren van dienst te zijn. Door haar kregen we andere ideeën over de uitvaart en plechtigheid en waren we heel dankbaar voor haar tips. Ze was een fantastische hulp in deze verdrietige periode.
Familie N. uit Lisse
Areen is duidelijk iemand die met passie en beleving haar vak uitoefent en wij zouden haar dan ook aan iedereen aanraden, echt heel fijn!
Familie V. uit Rijnsburg
Barbara uitvaartverzorging heeft ons zeer goed begeleid in de week van overlijden tot uitvaart en daarna. Zorgde ervoor dat wij er erg bij betrokken werden en onze manier afscheid konden nemen. Wij willen Areen bedanken voor haar warmte en de manier waarop zij dit gedaan heeft.
Familie H. uit Katwijk
Objectieve voorlichting, voldoende tijd en aandacht.
Familie L. uit Valkenburg

Video's