Families aan het woord:

Families met woord & beeld (video's)

Na een goede voorbereiding volgde een uitstekende en deskundige begrafenis. Kortom: zeer tevreden over uw begeleiding!
Familie de J. uit Noordwijk
Fantastisch. Niets op aan te merken. Alles is met heel veel zorg geregeld door zowel Areen als Michel.
Familie H. uit Rijnsburg
Vanaf het eerste contact tot het laatste moment van de uitvaart heeft Areen en haar team ons overal in bijgestaan. Dit deden ze met veel betrokkenheid, geduld en zorg. Elke dag zette Areen zich in om er een mooi en waardig afscheid van te maken. Dit is zeker gelukt. Hiervoor zijn we haar en haar team erg dankbaar.
Familie v.d. S. uit Lisse
Uitstekende balans tussen zakelijk en persoonlijk. Zeer professionele benadering en - in relatie tot het verdrietig gebeuren rondom het overlijden - zeer prettig in omgang en organisatie.
Familie V. uit Noordwijk
De begeleiding van Michel was fantastisch. Had niet beter gekund! Dank daarvoor.
Familie P. uit Noordwijk
Warm, betrokken en professioneel. Goed bereikbaar, snel aanwezig. Afspraken werden stipt nagekomen: Areen was aanwezig wanneer het nodig was, en op afstand als het kon.
Familie L. uit Noordwijk
In verdrietige tijden waar je geen "gedoe" wilt hebben zijn Michel en Areen de juiste mensen op de juiste plaats.
Familie A. uit Noordwijk
Onze ervaring met Barbara uitvaartverzorging was erg goed! Van A tot Z zijn we uitstekend geholpen en geen vraag was te gek. Ik kan alleen maar zeggen dat jullie, net als toen, geweldig zijn!!
Familie W. uit Noordwijkerhout
Areen heeft ons vanaf het eerste telefoongesprek tot zelfs nog ver na het afscheid van onze moeder uitstekend begeleid. Uitvaartverzorging is een jas die haar als gegoten zit. Met haar warme, professionele persoonlijkheid is ze een stukje rust geweest in deze roerige tijd. We hebben geen moment spijt gehad dat we haar hebben gevraagd deze taak op zich te nemen. We hopen haar voorlopig niet nog eens nodig te hebben, maar we weten zeker dat we dan terugkomen bij Barbara. Duizend maal dank!
Familie v.d. P. uit Katwijk
Een uitvaart regelen kan niet zonder professionele hulp. Deze hulp kregen wij van Michel. Hij heeft ons met veel geduld en passie door dit proces geleid. Zowel de voorbereidingen als de uitvaart is keurig en waardig verlopen. Het contact met hem hebben wij als zeer prettig ervaren. Onze hartelijke dank.
Familie v.d. S. uit Katwijk
Areen neemt het allemaal uit handen, van de logistiek tot de techniek, van de planning tot de gastvrijheid. Ze werkt als een schaduw, ze is er altijd maar staat nooit in de weg want beweegt soepel met je stappen mee. En waar die stappen moeten worden gezet, daar weet ze ook feilloos bij te helpen. Daarbij wordt het bijna gezellig om samen kaarten in enveloppen te vouwen....... Als je dit toch moet doen, dan met Areen.
Familie H. uit Noordwijk
Het totaalplaatje tot zelfs enkele weken na de uitvaart is als waardig en zorgzaam ervaren. Ook de mogelijkheid om ruim van te voren de wensen te bespreken en de toegankelijkheid van zowel Michel als Areen in het hele proces was prettig. Dank voor alles!
Familie B. uit Katwijk
Areen was er: bij zowel onze moeder in mei 2023 als ook bij onze vader in december 2023. Areen is een lieve vrouw, die vooral heel goed is in wegnemen van stress in deze hectische dagen. Alle belangrijke praktische zaken neemt zij uit handen en waar nodig neemt zij ook initiatief. Areen is op elke afspraak altijd op tijd geweest. Niks wordt vergeten, aan alles wordt gedacht. Geen stress vooraf. Kalmte rondom de dienst. Geen verrassingen achteraf bij het papierwerk.
Familie G. uit Katwijk
Nogmaals onze dank voor de begeleiding en je steun van de laatste dagen dat T. nog bij ons was. Het is zo’n stereotiep gezegde: “het zijn de kleine dingen, die het doen”, maar die hebben het compleet gemaakt. Ik maakte me zorgen om de bloemstukken in de kerk, terwijl dat helemaal niet nodig was. In de kerk T. foto even naar mij toe draaien, zorgen dat haar foto een plekje kreeg in De Vinkenhof. En de zorg voor ons als gezin tijdens het condoleren. En tot slot het bordje op de begraafplaats met de klaprozen erop. Het heeft ons allemaal een goed gevoel gegeven.
Familie S. uit Noordwijk
De warme betrokkenheid van Areen en Michel bij de verzorging van het afscheid van mijn vrouw heeft ons zeer goed gedaan. Niet alleen de professionele regeling van de materiële zaken maar ook de invoelende woorden van Areen hebben bijgedragen tot een bijzonder mooie afscheidsbijeenkomst. Dank daarvoor.
Familie B. uit Noordwijk

Video's