Barbara Uitvaartverzorging

 

Dementievriendelijke Uitvaartzorg

Het aantal mensen met dementie zal de komende jaren flink toenemen, blijkt uit cijfer van Alzheimer Nederland. De vraag hoe om te gaan bij verlies van een dierbare komt steeds vaker voor. Oma heeft dementie en nu is opa overleden. Vertellen we oma dat opa dood is? Laten we oma afscheid nemen? Nemen we oma mee naar de uitvaart? Hoe kunnen we haar hierin betrekken of juist niet? Dat zijn zomaar enkele vragen die families gesteld hebben afgelopen jaren. Samen gingen we op zoek naar het antwoord.

Barbara Uitvaartverzorging
Barbara Uitvaartverzorging

Areen van der Plas heeft geleerd hoe ze een familie goed kan helpen, begeleiden en adviseren en mag zich dan ook ‘dementievriendelijke uitvaartverzorger’ noemen. Daar zijn wij blij mee. Een uitvaartondernemer die, net als bij alle andere families, staat voor tijd en aandacht, kennis van rouw, mensen én dementie.

Heeft u vragen wat wij hierin kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op 071 3646006.

Je was de tijd kwijt
en vele andere dingen
en dan ineens was er
die glimlach,
dat gebaar,
de herinnering aan vroeger.
Het hoorde zo bij jou,
En jij hoort zo bij ons...

Barbara Uitvaartverzorging

Uw wensen vooraf vastleggen

Ieder afscheid is bijzonder en een herinnering voor altijd. Met oog voor detail zet Barbara Uitvaartverzorging zich met zorg, tijd en aandacht in voor het afscheid dat bij u en de overledene past.

Maak een afspraakof bel 071 36 46 006