Barbara Uitvaartverzorging

 

Uitvaartwensen vastleggen

Soms vinden mensen het moeilijk om erover na te denken dat het leven ooit eindigt. Anderen willen hun uitvaart juist wel graag van tevoren bespreken of vastleggen. Als u ziek bent en weet dat uw leven binnen afzienbare tijd zal eindigen, kan het rust geven om uw uitvaart alvast te regelen. Of misschien wilt u uw naasten niet te veel belasten als u er straks niet meer bent. 

Als uitvaartbegeleiders zijn wij de dagen voorafgaand aan de uitvaart regelmatig bij u thuis en wij delen de intieme en intense momenten met de familie en vrienden. Het kan daarom prettig zijn om kennis te maken. Op basis van uw wensen verzorgen wij tevens een passende kostenbegroting.

U kunt uw uitvaartwensen vastleggen in een wensenboekje (wilsbeschikking) dat u hier kunt downloaden. Dit kunt u geheel zelf invullen.

Barbara Uitvaartverzorging
Barbara Uitvaartverzorging

Zoveel soorten van verdriet, ik noem ze niet. Maar één het afstand doen en scheiden. En niet het snijden doet zo’n pijn, maar het afgesneden zijn.

H. Vasalis

Barbara Uitvaartverzorging

Uw wensen vooraf vastleggen

Ieder afscheid is bijzonder en een herinnering voor altijd. Met oog voor detail zet Barbara Uitvaartverzorging zich met zorg, tijd en aandacht in voor het afscheid dat bij u en de overledene past.

Maak een afspraakof bel 071 36 46 006