Barbara Uitvaartverzorging

 

Een uitvaart regelen

Afscheid nemen is één van de moeilijkste dingen

Afscheid nemen van een dierbare is één van de moeilijkste dingen in het leven. Daarvan zijn wij ons terdege bewust. Bewogenheid is één van de kernwoorden van Barbara Uitvaartverzorging.

Wij verzorgen en begeleiden uitvaarten, met oog voor detail, samen met een team vakmensen.
Daarbij lopen we samen op in het proces van afscheid nemen en rouw. Wij nemen families bij de hand en proberen rust te brengen bij alle vragen en emoties.

Het eerste dat we bespreken, is waar de laatste verzorging gaat plaatsvinden en wie er eventueel bij willen zijn of mee willen helpen. Daarna moet bepaald worden op welke dag, tijdstip en locatie het afscheid zal plaatsvinden. Met deze informatie is de basis gelegd voor de rouwkaart. Graag inspireren wij u verder met ideeën voor tekst, afbeelding en kaartvorm.

In de dagen daarna komen onderwerpen aan bod als sprekers, bloemen, vervoer, opbouw van de ceremonie, rituelen, catering. U hoeft niet alles direct te beslissen. Het creëren van rust vinden wij heel belangrijk.

We zullen er voor zorgdragen dat de uitvaart de door u gewenste invulling zal krijgen en in de geest is van uw geliefde.

Barbara Uitvaartverzorging
Barbara Uitvaartverzorging

Nazorg          

Na enkele weken is het fijn om samen nog eens terug te kijken. Te horen hoe het nu met u gaat en of alles naar wens verlopen is. Op deze manier wordt de begeleiding van de uitvaart afgerond.

Tijdens dit bezoek kunnen wij u informeren over de mogelijkheden van bijvoorbeeld een bedankkaartje, een monument, urn of de asbestemming.

Afscheid nemen is met beide handen dragen wat herinnering is. Het was alsof zij afscheid namen, maar liefde is oneindig groot ze bleven en ze blijven samen liefde is sterker dan de dood.

Toon Hermans

Barbara Uitvaartverzorging

Uw wensen vooraf vastleggen

Ieder afscheid is bijzonder en een herinnering voor altijd. Met oog voor detail zet Barbara Uitvaartverzorging zich met zorg, tijd en aandacht in voor het afscheid dat bij u en de overledene past.

Maak een afspraakof bel 071 36 46 006