Barbara Uitvaartverzorging

 

Uitvaartkosten

De gemiddelde kosten van een crematie of begrafenis in Nederland variëren. Begrafenissen zijn door de bijkomende grafrechten meestal duurder. Een uitvaart is maatwerk en de kosten hangen af van de keuzes die gemaakt worden. Een thuisopbaring is bijvoorbeeld goedkoper dan een opbaring in een rouwcentrum. Kiest u voor volgauto’s of rijdt u met eigen vervoer?

Samen zullen we bekijken wat bij u past, waarbij een beperkt budget een persoonlijk afscheid niet in de weg hoeft te staan. Uitgebreid of sober, met veel of weinig mensen. Wij geven u inzicht in de kosten zodat u de juiste beslissingen kunt nemen.  

 

Oog voor besparingen

Wij berekenen een basistarief  voor onafhankelijk advies. Dit betreft de complete begeleiding vanaf het moment van de melding van overlijden tot en met de uitvaart.

Barbara Uitvaartverzorging
Barbara Uitvaartverzorging

De vergissing bij uitvaartverzekeringen

U bent ten alle tijden vrij uw eigen uitvaartonderneming te kiezen. Een uitvaartpolis is een schadeverzekering die uitkeert wanneer de gedekte schade zich voor doet. De reden dat deze bedrijven ook graag de uitvaart verzorgen, is dat zij dan tweemaal aan de verzekerde en/of diens nabestaanden kunnen verdienen door middel van hoge provisies.

Omdat grote bedrijven veel overhead kosten hebben, liggen hun prijzen structureel hoger en zelfs als daar dan de korting op in mindering wordt gebracht, kost de uitvaart, verzorgd door de uitvaartverzekeraar, meer dan wanneer  wij deze voor u verzorgen.

Laat geen gelegenheid voorbij gaan om een goed woord te zeggen.

Godfried Bomans

Barbara Uitvaartverzorging

Uw wensen vooraf vastleggen

Ieder afscheid is bijzonder en een herinnering voor altijd. Met oog voor detail zet Barbara Uitvaartverzorging zich met zorg, tijd en aandacht in voor het afscheid dat bij u en de overledene past.

Maak een afspraakof bel 071 36 46 006