Welkom 'Allerzielen in 't Licht'

Welkom 'Allerzielen in 't Licht'

Herdenking van overleden dierbaren

Noordwijk – Op dinsdagavond 2 november 2021 van 19.00 - 21.00 uur is iedereen welkom bij de herdenking van ‘Allerzielen in ’t Licht’ op de begraafplaats aan de Gooweg 35 in Noordwijk. Gelovig of niet gelovig; ‘Allerzielen in ‘t Licht’ is voor iedereen. Dit moment van herinneren wordt jaarlijks georganiseerd door Parochiekern Sint Jeroen en Maria ter Zee in samenwerking met Barbara Uitvaartverzorging in Noordwijk. 

Bij binnenkomst ontvangt u een kaars die u op het graf van uw dierbare kunt zetten. Op verzoek kunt u het graf laten zegenen. Bij Anima Mea kunt u de naam van uw dierbare opgeven, die dan in de litanie voor gestorvenen gezongen zal worden. Bij het kindermonumentje kan men een tulpenbol planten voor de te vroeg gestorven kinderen en de naam van uw te vroeg gestorven kind op een steen schrijven en bij het monumentje neerleggen. In de tent achter de kapel is er gelegenheid om de kaars te versieren met stickers of een kruisje te maken van twijgjes. U kunt een herinneringsvlaggetje schrijven of tekenen. Op het veld naast het psalmenlaantje kunt u een gedicht voor laten dragen. Bij het monument van Urlus speelt een accordeonist stemmige muziek. De kapel is ingericht als stiltecentrum en er is harpmuziek.  Zanggroep Rosa van de Vlugt zingt passende liederen. Het Afscheidshuis Barbara is open voor een bezichtiging of voor het ophalen van het blaadje uit de herdenkingsboom.

In verband met de coronamaatregelen is er dit jaar helaas geen gelegenheid voor een kopje koffie, thee, chocolademelk. Wij vragen iedereen om op gepaste afstand van elkaar te blijven.

Meer informatie:
Marian Wiersinga (parochiekern), (06) 247 637 44
Barbara Uitvaartverzorging, (071) 364 60 06


Misschien ook interessant om te lezen

Artikel LEVEN
Artikel LEVEN
In het septembernummer van het tijdschrift LEVEN
Lees verder
Afscheidswijzer editie Leiden Wassenaar
Afscheidswijzer editie Leiden Wassenaar
Van taboe naar tijdige oriƫntatie.
Lees verder
Coronavirus:
Coronavirus:
update februari 2022
Lees verder