Allerzielen in 't Licht 2 november 2020

Allerzielen in 't Licht 2 november 2020

Aangepaste viering 'Allerzielen in 't Licht 2020'

De jaarlijkse herdenking van ‘Allerzielen in ’t Licht’, traditioneel gehouden op 2 november, heeft dit jaar niet in zijn oorspronkelijke vorm plaats gevonden. Vanwege de coronamaatregelen was het niet mogelijk om deze bijeenkomst op een geheel veilige manier uit te voeren. Toch wilden we de jaarlijkse herdenking van onze dierbare overledenen niet zomaar voorbij laten gaan.

Daarom is er een aangepast programma gemaakt. Op maandag 2 november a.s. waren de R.K. Begraafplaats en de kapel aan de Gooweg open, zodat gespreid over de dag iedereen de gelegenheid en de ruimte had om de graven van hun dierbare overledenen te bezoeken. Iedere bezoeker kreeg een herdenkingskaars uitgereikt. Van 11.00 – 17.00 uur was ook het Afscheidshuis Barbara aan de Gooweg 37 open. Belangstellenden werden in de gelegenheid gesteld om blaadjes uit de herinneringsboom te halen.

Vanwege de coronamaatregelen vonden er geen activiteiten plaats en werden er ook geen dranken en hapjes geserveerd. Al met al dus een sobere viering van ‘Allerzielen in ’t Licht’, maar zeker ook dit jaar weer een mooie, warme en bijzondere herdenking.

De organisatie van ‘Allerzielen in ’t Licht’ spreekt de hoop uit dat volgend jaar op 2 november 2021 de jaarlijkse viering wel in zijn oorspronkelijke en uitgebreide vorm zal mogen plaatsvinden.


Misschien ook interessant om te lezen

Nieuwe identiteit Barbara Uitvaartverzorging
Nieuwe identiteit Barbara Uitvaartverzorging
“Ieder mens zijn eigen wens”
Lees verder
Artikel LEVEN
Artikel LEVEN
In het septembernummer van het tijdschrift LEVEN
Lees verder
'Reis door mijn rouw in 80 blogs'
'Reis door mijn rouw in 80 blogs'
Boekpresentatie
Lees verder