Nieuwe identiteit Barbara Uitvaartverzorging

Nieuwe identiteit Barbara Uitvaartverzorging

“Ieder mens zijn eigen wens”

Met gepaste trots presenteren wij vandaag onze nieuwe huisstijl en website. De afgelopen maanden zijn we aan de slag gegaan met het vertalen van de identiteit en uitstraling van Barbara Uitvaartverzorging.

Het content van de website en de huisstijl kregen een nieuw design: fris en helder met oog voor detail. De diep warme rode kleur maakte plaats voor zachte kleuren van zand en blauw. Zand, strand, duinen en mooie luchten, die zo typerend zijn voor onze omgeving. De regionale wortels van ons bedrijf zijn zichtbaar geworden in de foto’s die op herkenbare plekken zijn genomen. Zo zijn wij als uitvaartbedrijf herkenbaar, maar met een persoonlijk gezicht.

Afscheid nemen, al dan niet een geloof omarmend, is loslaten wat dierbaar is, maar ook bouwen aan blijvende herinneringen.

Daarom is besloten onze naam te wijzigen naar Barbara Uitvaartverzorging. Omdat wij niet alleen in Noordwijk maar ook in Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg en Duin- en Bollenstreek ons werkgebied kennen. Het kantoor én het Afscheidshuis Barbara vindt u nog steeds op de vertrouwde plek aan de Gooweg 37 in Noordwijk.

Met de ingebruikname van een nieuwe website komt er ook een nieuwe domeinnaam: www.barbara-uitvaartverzorging.nl

Wij als team zijn heel blij met deze metamorfose. Wij hopen dat u ook nieuwsgierig bent naar ons nieuwe profiel, helemaal van deze tijd.

Een nieuwe identiteit dus, maar met de vertrouwde service: professioneel, ervaren en betrokken met hart en ziel.


Misschien ook interessant om te lezen

Artikel LEVEN
Artikel LEVEN
In het septembernummer van het tijdschrift LEVEN
Lees verder
Artikel 'Mooi Afscheid'
Artikel 'Mooi Afscheid'
In het septembernummer van De Noordwijker
Lees verder
110-jarig jubileum!
110-jarig jubileum!
Artikel in WSN LEEF, najaar 2022
Lees verder