Nieuwe identiteit Barbara Uitvaartverzorging

Nieuwe identiteit Barbara Uitvaartverzorging

“Ieder mens zijn eigen wens”

Met gepaste trots presenteren wij vandaag onze nieuwe huisstijl en website. De afgelopen maanden zijn we aan de slag gegaan met het vertalen van de identiteit en uitstraling van Barbara Uitvaartverzorging.

Het content van de website en de huisstijl kregen een nieuw design: fris en helder met oog voor detail. De diep warme rode kleur maakte plaats voor zachte kleuren van zand en blauw. Zand, strand, duinen en mooie luchten, die zo typerend zijn voor onze omgeving. De regionale wortels van ons bedrijf zijn zichtbaar geworden in de foto’s die op herkenbare plekken zijn genomen. Zo zijn wij als uitvaartbedrijf herkenbaar, maar met een persoonlijk gezicht.

Afscheid nemen, al dan niet een geloof omarmend, is loslaten wat dierbaar is, maar ook bouwen aan blijvende herinneringen.

Daarom is besloten onze naam te wijzigen naar Barbara Uitvaartverzorging. Omdat wij niet alleen in Noordwijk maar ook in Katwijk, Rijnsburg, Valkenburg en Duin- en Bollenstreek ons werkgebied kennen. Het kantoor én het Afscheidshuis Barbara vindt u nog steeds op de vertrouwde plek aan de Gooweg 37 in Noordwijk.

Met de ingebruikname van een nieuwe website komt er ook een nieuwe domeinnaam: www.barbara-uitvaartverzorging.nl

Wij als team zijn heel blij met deze metamorfose. Wij hopen dat u ook nieuwsgierig bent naar ons nieuwe profiel, helemaal van deze tijd.

Een nieuwe identiteit dus, maar met de vertrouwde service: professioneel, ervaren en betrokken met hart en ziel.


Misschien ook interessant om te lezen

Dementievriendelijke uitvaartorganisatie
Dementievriendelijke uitvaartorganisatie
Areen van der Plas heeft met succes deze training afgerond en het certificaat behaald
Lees verder
'Reis door mijn rouw in 80 blogs'
'Reis door mijn rouw in 80 blogs'
Boekpresentatie
Lees verder
Afscheidshuis Barbara bestaat 10 jaar
Afscheidshuis Barbara bestaat 10 jaar
Bakje koffie? Graag gedaan!
Lees verder